servicii-mobilier-la-comanda

SERVICII

IDEZIO produce mobilier personalizat destinat atat spatiilor rezidentiale, cat si mobilier pentru birouri, spatii comerciale, hoteluri sau restaurante. Te poti baza pe IDEZIO pentru orice proiect national sau international.

Indiferent de tipul de mobila ales, echipa noastra de profesionisti iti asigura si serviciile ce aduc un plus de valoare investitiei tale:

consultanta-design-interior

Consultanta

Arhitectii nostri abia asteapta sa puna pe hartie ideile tale si sa experimenteze designuri noi elaborate de imaginatia ta.

masuratori-mobilier-la-comanda

Masuratori

Suntem atenti la nevoile tale, de aceea iti oferim consultanta de specialitate pentru a alege cele mai potrivite combinatii.

utilaje-de-productie-performante

Productie proprie

Produsele de mobilier sunt realizate in fabrica din Ploiesti, o unitate ultra-moderna in care s-au investit peste 3,5 milioane de euro.

verificari-de-calitate

Verificari de calitate

Standardele de calitate sunt asigurate de catre departamentul nostru astfel incat mobilierul sa ajunga in stare perfecta la beneficiarul final.

transport-mobila-la-comanda

Transport

Iti aducem comanda rapid, in functie de programul tau si de termenele contractuale, iar pentru Bucuresti, Ilfov sau Ploiesti, livrarea este gratuita!

montaj-mobila

Montaj

Noi ne vom asigura ca spatiul este amenajat corespunzator, il vom proteja contra deteriorarii si vom testa produsul in amanunt.

garantie-mobilier

Garantie

Clientii IDEZIO beneficieaza de garantie de 24 de luni la articolele de mobila comandate cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

account-management

Account Management

Daca iti doresti un proiect la cheie, poti miza pe noi pentru cel mai bun management, atat din punct de vedere al costurilor, cat si in ceea ce priveste calitatea.

know-how-expertiza-idezio

Know How / Expertiza

Echipa noastra reuneste cei mai buni experti in domeniu: arhitecti, tehnicieni proiectanti, decoratori de interioare, manageri de proiect.