amenajare restaurant

Proiect de amenajare restaurant – Hotel Ramada Bucuresti

Conceperea proiectelor de design interior pentru amenajare restaurant implica multa creativitate, originalitate si o buna cunoastere a tuturor functionalitatilor specifice. Spatiul trebuie maximizat din punct de vedere ergonomic, prin piese plasate strategic, care contribuie la crearea unui ambient relaxant, practic si sigur pentru clienti.

Atunci cand realizezi zona de restaurant a unui hotel de 4 stele, trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte: functionalitatea si accesibilitatea diferitelor zone, crearea unui ambient primitor, elegant si mai ales extrem de igienic. Inspira-te si tu din amenajarea propusa de IDEZIO pentru acest proiect!
Solutiile versatile de placare uniforma a peretilor cu sticla securizata colorata definesc cu eleganta si claritate un spatiu al bunului gust, iar suprafete pastelate asltfel conturate reflecta jucaus lumina dand senzatia de spatiu continuu.

Echipamentele horeca profesionale au fost incorporate intr-un mobilier special conceput pentru zonele de autoservire, intr-o combinatie de fibra intr-o nuanta puternica, inchisa la culoare, alternata cu linii fine cafenii. Mobilierul contrasteaza cu blaturile din material compozit cu proprietati termo-conductoare, ce asigura transferul termic necesar pastrarii preparatelor in conditii optime.

Arhitectii nostri vor fi intotdeauna consilierii si partenerii tai in orice proiect, gata sa iti asculte dorintele, sa iti propuna idei practice si sa rezolve situatiilor neprevazute. Provoaca-i cu proiectele imaginate de tine!

Galerie imagini