mobila la comanda

Mobila la comanda – de ce sa alegi mobilierul individualizat?

Te-ai saturat de case care arata toate la fel? Cand vine vorba de designul interior al propriei locuinte, ai prefera ceva unic, care sa te reprezinte si sa se incadreze perfect in amenajarea imaginata de tine? Solutia: mobila la comanda.

Cu siguranta ai petrecut cateva ore bune cautand prin magazine sau online mobilierul potrivit. Poate ti-au atras atentia cateva piese, dar nu aveau dimensiunea potrivita, ti-ar fi placut sa aiba alta culoare sau n-aveau toate functionalitatile de care aveai nevoie. Poate voiai sa incadrezi dressingul intre doi pereti si sa il ridici pana la tavan, insa toate dulapurile pe care le-ai gasit nu erau compatibile cu dimensiunile tale. Si nici nu erau prevazute cu spatii suficiente pentru pantofi si genti…

Aceste neajunsuri si multe altele pot fi inlaturate prin alegerea mobilierului la comanda. Iti poti decora spatiul cu incredere, optimizand zonele de interes, conferind locuintei aspectul mult dorit.

Vei avea o casa originala, cu un design aparte pe care nu il vei mai gasi in alta parte, materialele si finisajele alese de tine, accesoriile recomandate de profesionisti. Iti poti compartimenta mobilierul in functie de necesitatile tale, fara a te mai ingrijora unde gasesti loc pentru toate obiectele la care tii si pe care pana acum le-ai inghesuit prin locuri neadecvate.

In unele locuinte este necesara mascarea unor imperfectiuni: o plinta, cateva tevi, un perete nu tocmai drept a carui indreptare nu este posibila in momentul respectiv etc. Prin mobila la comanda se eficientizeaza spatiile, se fructifica la maximum potentialul de depozitare si se rezolva problemele cu incadrarea.
Ca sa nu mai vorbim ca toate acestea se vor face tinand cont de bugetul tau. Si pentru ca a venit vorba de buget, la IDEZIO proiectarea, masuratorile, transportul si montajul sunt gratuite pentru Bucuresti si Ploiesti, respectiv partial gratuite pentru celelalte localitati din tara.

Daca te-ai hotarat sa iti reamenajezi locuinta, te muti in casa noua sau vrei doar sa aduci o schimbare in design, alege mobila la comanda. Sunt multi furnizori care ofera produse frumoase, la IDEZIO insa diferenta o fac serviciile. Calitatea mobilierului nostru este garantata de standardele obtinute de-a lungul celor 13 ani de activitate si de linia de productie complet automatizata, bazata pe cele mai performante tehnologii. Lucram cu furnizori consacrati pentru materiale si accesorii de calitate. In plus, suntem alaturi de tine de la inceput, oferindu-ti consultanta si sfaturi pentru alegerea celor mai potrivite solutii. Chiar si dupa finalizarea proiectului ramai clientul nostru, iar daca ai nevoie de modificari sunt gata sa te ajutam in orice circumstante.