ISTORIC

Cu o experienta de peste 12 ani in producerea de mobilier, IDEZIO pune la dispozitia ta cei mai buni profesionisti si cele mai inalte tehnologii utilizate in elaborarea de piese personalizate.

Primele noastre produse au fost piese de mobilier realizate la comanda, destinate zonelor rezidentiale.

Recunoasterea clientilor, dar si pasiunea pentru inovatie ne-au determinat sa extindem reteaua de vanzari, IDEZIO devenind astfel un partener de incredere pe piata de mobilier pentru locuinte, spatii de birouri, industria hoteliera si retail.

In 2010, am facut investitii majore in capabilitatile tehnologice ale fabricii si am achizitionat cele mai recente softuri pentru proiectare.

Din aprilie 2011, ne bucuram de noul brand- IDEZIO, cel care ne-a adus recunoastere atat in tara, cat si in afara ei. Tot atunci, pentru a veni in sprijinul designerilor nostri, am introdus, pe langa softurile clasice de proiectare, si IMOS CAD, o solutie integrata pentru realizarea mobilierului si prezentarea lui intr-o maniera atractiva.

In 2012, pentru eficientizarea activitatilor desfasurate, am implementat sistemul ERP care ne ajuta sa ne organizam activitatea astfel incat sa le oferim clientilor cel mai scurt timp de livrare posibil.

In 2013, am finalizat primul nostru proiect hotelier: Hotel Kronwell din Brasov. Tot in 2013, am inceput extinderea pe pietele externe, produsele concepute sub brandul IDEZIO fiind expuse in cadrul targurilor de profil din Europa de Vest.

In 2015, am lansat o gama noua de mobilier, unica in Romania – Sheer Box White Collection, ce aduce in prim plan liniile simple și elegante, ce redefinesc  spatiul intr-o maniera minimalista.

Incepand din ianuarie 2016, am inceput extinderea fabricii si dezvoltarea unor noi linii de productie.