FABRICA

Fara costuri ascunse! Mobila direct de la producator.

 

Toate piesele de mobilier concepute sub brandul IDEZIO sunt realizate in fabrica de mobila proprie, o unitate ultra-moderna de productie.

Situata in Parcul Industrial Ploiesti, fabrica de mobila dispune de o suprafata de 2000 mp, echipamente, masini si utilaje de ultima generatie, dar si softuri specializate de proiectare ce controleaza intreg fluxul – de la linia de productie pana la vanzare.

 

Capabilitatile noastre tehnologice includ:

  • Centre de prelucrare cu comanda numerica Homag ce permit executarea unei game largi de operatii de procesare; dimensionare, gaurire si taiere pe diferite cantitati si piese geometrice. In acest fel, incurajam creativitatea designerilor nostri si satisfacem cerintele speciale ale clientilor;

  • Circulare de taiere in pachet Holzma ce contribuie la cresterea calitatii taierii, simplificarea si organizarea fluxului de lucru. Aceste utilaje asigura o productivitate marita, un produs finit mai bun si termene de executie mai mici;

  • Echipamente de cantuire Brandt ce permit o lipire sigura, fiabila si de inalta precizie. Astfel reusim sa producem piese de mobilier rezistente si durabile;

  • Linia de vopsire si lacuire Cefla, impreuna cu echipamentele de finisare Costa si Volpato, utilizate in finisajul lemnului masiv, MDF-ului si PAL-ului, asigura o gama extinsa de culori si furniruri. Ne dorim sa oferim clientilor nostri un mobilier unic, de calitate, la un pret competitiv si in termene de livrare mai mici. Aceste echipamente permit o varietate de finisaje din care puteti alege exact ceea ce doriti;

  • Echipament de ambalat pentru a ne asigura ca mobila comandata este protejata si va fi livrata in cele mai bune conditii.

centru-de-prelucrare-cu-comanda-numerica-homag-fabrica-idezio-ploiesti
centru-de-prelucrare-cu-comanda-numerica-homag-fabrica-idezio-ploiesti-3
centru-de-prelucrare-cu-comanda-numerica-homag-fabrica-idezio-ploiesti-1
linie-de-vopsit-finisaje-mdf
linie-de-vopsire-cefla-fabrica-idezio-ploiesti-5
linie-de-vopsire-cefla-fabrica-idezio-ploiesti
Sistem de management al calitatii si mediului

Fiecare produs reflecta standardele intregului brand IDEZIO. Sistemele de productie si management sunt certificate din punct de vedere al calitatii (ISO 9001:2000) si impactului asupra mediului (ISO 14001:2004).

Angajamentul nostru pentru calitate presupune o investitie continua in procesul de fabricare, dar si in instruirea personalului care trebuie sa se ridice la cele mai inalte asteptari ale clientilor.

Pentru a asigura o dezvoltare durabila, promovam o rationalizare a sistemului de productie. In felul acesta, nu pierdem din vedere aspecte precum calitatea, siguranta sau protectia mediului.

DESCOPERA ORIGINALITATEA LUMII IDEZIO