ECHIPA / CARIERA

Inca de la infiintare, IDEZIO si-a luat angajamentul de a-si consolida echipa, sporindu-si in acest fel competivitatea intr-o piata in continua schimbare.

Suntem constienti ca pentru a creste, pe langa cele mai performante tehnologii, avem nevoie de oameni potriviti in functiile – cheie.

Asadar, suntem mereu in cautare de persoane responsabile si ambitioase, dornice de a performa intr-o echipa de profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu.

Depunem toate eforturile pentru a le asigura angajatilor nostri un mediu de lucru prielnic, care sa le permita dezvoltarea profesionala si personala. Investim permanent in instruirea personalului, astfel incat acesta sa fie la curent cu cele mai recente tehologii si solutii in domeniu.

Siguranta si sanatatea angajatilor nostri, precum si evaluarea riscurilor la locul de munca reprezinta obiective principale in angajamentul nostru de partener dedicat si responsabil, care asigura un mediu de lucru sanatos si productiv.

De asemenea, suntem deschisi la colaborari cu arhitectii care isi doresc sa ne provoace cu proiecte de amenajare din cele mai diverse. In schimb, oferim conditii comerciale avantajoase si comisioane atractive.

Daca vrei sa te alaturi echipei IDEZIO si sa stabilim un parteneriat de lunga durata, nu ezita sa ne trimiti un CV, impreuna cu informatii relevante despre tine la adresa office@idezio.ro.