mobilier la comanda, custom made furniture

DESPRE NOI

MOBILIER LA COMANDA

Trendurile si tehnologia, materialele de calitate si diversitatea cromatica se reunesc intr-un echilibru perfect sub umbrela brandului IDEZIO. Stilul pe care il abordam este o declaratie a elegantei, simplitatii si confortului. Designul creativ al produselor noastre include atat elemente dinamice, ce exprima entuziasmul pentru tot ce e nou si neconventional, cat si forme complexe, care evidentiaza experienta si maiestria acumulate de-a lungul timpului.

Desi am inceput cu mobilier la comanda pentru sectorul rezidential, am ajuns sa amenajam spatii complexe si sa oferim solutii complete in materie de amenajari interioare. De-a lungul timpului, am mobilat atat spatii rezidentiale, cat si hoteluri sau diferite facilitati de cazare, restaurante, cladiri de birouri, magazine, centre de infrumusetare, centre medicale si multe alte tipuri de locatii.

In cei 12 ani de activitate, IDEZIO a reusit sa se impuna ca un partener de valoare in relatia cu arhitectii, designerii si beneficiarii finali. Reusitele de pana acum ne incurajeaza sa credem ca avem solutiile pentru orice tip de proiect.

Atunci cand incepem sa creionam designul imaginat de clientii nostri, plecam de la cele trei elemente care confera unicitate conceptului IDEZIO: ergonomic, energic si elegant. Acestea ne ajuta sa propunem solutii moderne, care intrunesc cerintele functionale, dar care pastreaza insa aspectul sofisticat si confera spatiului o dinamica surprinzatoare.

SOLUTII INTEGRATE

Solutii integrate pentru amenajarea la cheie a hotelurilor, spatiilor de birouri sau centrelor comerciale

In curs de actualizare.

ACTIVITATEA DE EXPORT

Datorita profesionalismului si calitatii reperelor de mobilier produse in fabrica noastra, IDEZIO a reusit sa se impuna ca partener de incredere in relatia cu colaboratori internationali: arhitecti si birouri de arhitectura, ateliere de proiectare, agenti de vanzare mobilier, beneficiari finali etc.

Exportam constant MDF vopsit, componente pentru mobilier si mobilier la comanda.

Pe piata europeana, ne-am impus cu precadere in state precum Germania, Franta, Belgia, Italia etc. De cativa ani, suntem reprezentati si in Azerbaijan, cu un showroom deschis in Baku.

Suntem intr-un continuu proces de expansiune si cautam in permanenta noi oportunitati de patrundere pe pietele internationale. De aceea, suntem deschisi la colaborari cu potentiali clienti ai domeniului nostru de activitate.